Aleksandar Karakašević u poseti Jagodini
U prostorijama Jagodinskog sportskog saveza održan je radni sastanak rukovodstva STSS na čelu sa predsednikom Aleksandrom Karakaševićem i rukovodstvom Jagodinskog sportskog saveza na čelu sa direktorom Zoranom Gligorijevićem i predsednikom UO Miodragom Maslarom kome su prisustvovali i predstavnci klubova STK Jagodina, STK Lala i STK Extreme Spin. Tema sastanka je bila razvoj stonog tenisa na području grada Jagodina, pomoć lokalne samouprave klubovima i osnivanje regionalnog stonoteniskog centra u ovom gradu, što je i dogovoreno.

Nakon sastanka sa predstavnicima JASSA, rukovodstvo STSS je održalo i radni sastanak sa rukovodstvom SSKCR kojom prilikom je legendi stonog tenisa Aleksandru Karakaševiću, predsednik SSKCR Boban Lazić dodelio plaketu za doprinos, popularizaciju i razvoj stonog tenisa u Srbiji. Dogovoren je niz zajedničkih akcija na planu popularizacije stonog tenisa i stvaranju boljih uslova za rad teritorijalnog saveza i njegovih klubova.

Rukovodstvo SSKCR se zahvaljuje našem predsedniku i legendi Aleksandru Karakaševiću kao i Jagodisnkom sportskom savezu na pomoći u razvoju stonog tenisa u centralnom regionu.Sale 1.jpgSale 2.jpgSale 3.jpg

 

Teme